Psykoterapi

Psykoterapi hos Stine Lyngdal

Mange vælger psykoterapi fordi de på en eller flere måder føler at de sider fast i deres liv, og hvordan de har det med sig selv. De ønsker at få det bedre med sig selv, og det liv de lever i.

Det du kan arbejde med i psykoterapien er  f.eks:

 – Dit forhold til dig selv.

 – Dit selvværd og din tillid til dig selv.

 – Lære at mærke dine grænser og sætte grænser.

 – Begrænsende vaner, f.eks mad – og alkohol vaner.

 – Forstå og lytte din krops signaler.

 – Forebygge stress, angst og depression.

– Tankemylder.

 – Depression.

 – Angst.

 – Stress/ belastningsreaktioner.

 – Uro i kroppen.

  – Spiseforstyrrelser

Her arbejder vi med at du lærer dig selv bedre og bedre at kende, anerkender dine følelser og tager dig kærligt af dig selv, og det du mærker i dig selv.

Vi arbejder blandt andet udfra begrebet første kærlighed, der betyder at du skal elske dig selv præcis med samme omsorg ømhed og empati, som du elsker andre.

Mange oplever at lukke af for sine følelser, og det der sker i kroppen, som et forsøg på at passe på sig selv, eller passe ind.

Ved at komme i kontakt med  dig selv og din krop, og mærke hvad der sker i den kan de tanker, vaner, mønstre, indgroede overbevisninger om, hvad du er værd – blandt andet – komme frem og blive grundigt undersøgt og favnet.

Det gør det muligt for dig, at lave varige ændringer i din kontakt til dig selv. Og dermed din kontakt til alle andre.

Mange overbevisninger bygger på gamle erfaringer – og har sikkert givet god mening for dig på et tidspunkt. Det betyder ikke, at de nødvendigvis hverken er sande eller til nogen nytte nu. Tværtimod kan det være netop dem, der skaber problemer for dig i dag.

Du kan ændre dine tanker og dit forhold til dig selv, din oplevelse af, hvad der er muligt for dig gennem at ændre på din måde at forholde dig til dig selv på.

Det kan være at du tænker at dit problem ikke er nævnt i oversigten her?

Så vil jeg foreslå dig at kontakte mig. På den måde finde ud af om det er noget jeg kan hjælpe dig med.