Om mig

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet fysioterapeut i 1996, hypnoterapeut i 2015 og psykoterapeut 2020, og  2024 certificeret sensetik psykoterapeut.

Fælles for dem er, at jeg uanset hvad jeg foretager mig, så er det forankret i at krop og psyke hører sammen. Jeg bruger de redskaber fra mine uddannelser og mit eget liv, der giver mening for den enkelte i den specifikke situation.

Jeg har selv haft en meget forvirrende barndom med forvirrede voksne, og en manglende oplevelse af blive set, hørt og elsket som den jeg var og er.

Det gav mig en masse dårlige vaner. Vaner i måden jeg tænkte om mig selv og behandlede mig selv på, og gjorde mine relationer problemfyldte.

I 2001 stødte jeg på en dygtig sensetik terapeut, og det blev starten på en lang forandrings proces for mig. Inden da havde jeg afprøvet psykiatere, psykologer, håndlæsere, clairvoyante og flere forskellige behandlere.

Alt sammen uden at det gav varige og mærkbare forandringer for mig.

Gennem sensetik tilgangen har jeg lært, at alle følelser er en del af det at være et helt menneske, og der findes ikke forkerte følelser. Der hvor du virkelig kan hjælpe dig selv, er i måden du mærker, håndterer og udtrykker dine følelser på.

På den måde skaber du forandringer – både I forholdet til dig selv, i dit parfold og i dine nære relationer.

Hos mig er intet for stort, småt, skørt, mærkeligt eller lige meget – her er der plads til alt det du gerne vil snakke om, mærke på og få klarhed over.